Close Menu
Snelle levering Snelle levering
Individueel maatwerk Individueel maatwerk
Veilig betalen Veilig betalen

Badkamer in 1 dag

Badkamer in 1 dag bij Molenaar

 

FullMobility biedt in samenwerking met Molenaar het concept ‘Badkamer in 1 dag’ aan. Molenaar is marktleider in Nederland op het gebied van comfortsanitair. Molenaar biedt haar klanten een veilige en comfortabele badkamer in één dag! Inclusief het vervangen van wand- en vloertegels. 

Molenaar ontzorgt de volledige badkamer renovatie van advies, inmeting, bestelling onderdelen, montage, afvoer materialen en schoonmaak. Zo blijft u veilig douchen in uw eigen vertrouwde badkamer.

  • Zonder ingrijpende verbouwing
  • Binnen 1 dag geplaatst
  • Eigen vakkundige montagedienst
  • +10.000 klanten gingen u voor
  • CBW tevredenheidsgarantie
  • Klanttevredenheid van 8.8

Welke oplossing past bij u?

Molenaar heeft een badkameroplossing voor iedereen. We plaatsen een comfortdouche op maat op de plek van uw oude douche of bad. 

Van bad naar inloopdouche

Iedere levensfase brengt andere wensen met zich mee ten aanzien van de badkamer. De wens om een bad te vervangen door een inloopdouche komt dan vaak voor. We vervangen uw bad door een ruime, comfortabele douche! En dat alles in één dag.

Van douche naar inloopdouche

Ook de badkamer aanpassing van douche naar inloopdouche is zeer geliefd. Een douchecabine met hoge instap vergroot de kans op valpartijen in de badkamer. We vervangen uw douchecabine door veilige inloopdouche in 1 dag.

 

 

 

Van een onveilige naar een veilige badkamer in 1 dag

 

Wilt u ook weer veilig douchen in 1 dag?

Ontdek de vele voordelen die Molenaar u kan bieden. In onze brochure vindt u alle informatie over onze badkamers en service. Handig om nog eens op uw gemak door te bladeren. 

Vraag hier vrijblijvend de gratis brochure aan
Bel voor meer informatie naar 0341 23 23 00

 

Kom naar een showroom en bekijk diverse badkamer collecties

U bent van harte welkom in de showroom van FullMobility in Bussum. In deze showroom vindt u diverse opstellingen van onze comfortdouches met lage instap.