Close Menu
Snelle levering Snelle levering
Individueel maatwerk Individueel maatwerk
Veilig betalen Veilig betalen

Beheer en onderhoud

Compleet overzicht in uw gehele hulpmiddelenpark

Onze ervaring is dat er ontzettend veel behoefte is aan overzichtelijk beheer en veilig onderhoud van budgettaire hulpmiddelen binnen een organisatie. Vaak heeft men geen antwoord op de vraag aan de facilitaire dienst waar de hulpmiddelen staan. Stilstaande hulpmiddelen zijn dan ook meestal niet duidelijk bekend.

Het goed beheren en onderhouden van uw hulpmiddelenpark begint met het verkrijgen van overzicht. Dit doen wij aan de hand van onze gratis "Hulpmiddelen scan".  Onze ervaring is dat een totale besparing van 20% op het gehele hulpmiddelenpark (aanschaf, onderhoud, keuren, huren) mogelijk is binnen 2 jaar.

Goed onderhoud is essentieel voor de directe beschikbaarheid, veiligheid en levensduur van uw hulpmiddelen. Wij verzorgen uw onderhoud van A-Z. Van inventarisatie en preventief onderhoud tot de dagelijkse reparaties. In overleg met u maken wij een onderhoudscontract dat precies aansluit op uw wensen en behoeftes.

Externe hulpmiddelendepots

Ook kunt u gebruik maken van onze hulpmiddelendepots bij u in de buurt. Door stilstaande hulpmiddelen tijdelijk bij ons te stallen heeft u er geen omkijken meer naar. Heeft u het hulpmiddel weer nodig? Wij regelen dat het hulpmiddel gereinigd en indien nodig opgeladen weer op locatie wordt bezorgd!

Door een efficiente inzet van de hulpmiddelen kunnen wij samen met u een aanzienlijke besparing realiseren op de aanschaf van hulpmiddelen. Met name een efficiente inzet van stilstaande hulpmiddelen, herinzet van gebruikte hulpmiddelen en het gebruik maken van ons verhuuraanbod in tijdelijke situaties zorgt ervoor dat de investeringen aanzienlijk zullen dalen.

Via onze customized dashboards en KPI’s gaan wij periodiek met u in overleg over de te verwachten kosten op basis van de tot op dat moment gemaakte (onderhouds- en investerings) kosten.