Close Menu
Snelle levering Snelle levering
Individueel maatwerk Individueel maatwerk
Veilig betalen Veilig betalen

FullMobility produceert mondkapjes

The story behind...

 

De Coronatijd heeft ook impact op ons gehad. Hierdoor zijn wij op zoek gegaan naar alternatieve manieren om de crisis door te komen.

In onze showroom krijgen we veel vraag naar mondkapjes. Hier was in het begin moeilijk aan te komen. Zeker na de aankondiging dat mondkapjes verplicht worden in het openbaar vervoer is de vraag enorm toegenomen. Op enig moment zijn we in contact gekomen met Susanne Janssen. Susanne komt uit de textielwereld en heeft een cadeauwinkel die ook hard getroffen is door de crisis. Omdat Susanne ervaring heeft met het werken met textiel is ze begonnen met het maken van (niet medische), wasbare mondkapjes. Door de enorme vraag zijn de volumes dusdanig dat zij het niet meer alleen kan draaien. Wij zijn sinds kort een samenwerking met Susanne aangegaan waarbij we het productieproces hebben overgenomen.

Ons inhouse naaiatelier, waar wij onder andere rolstoelzittingen stofferen, wordt sinds de lockdown amper gebruikt. De mensen in ons atelier maken nu dus mondkapjes in plaats van zittingen. Een mooi voorbeeld van creatief ondernemerschap tussen 2 partijen. 

Wij kopen stoffen in maar het is ook mogelijk om zelf stoffen aan te leveren bij ons. Daarnaast maken wij ook mondkapjes voorzien van een (bedrijfs)logo voor bedrijven en/ of sportverenigingen. 

Kortom, ben je op zoek naar een mondkapje wat niemand anders heeft, made in Holland, door mensen met hart voor de zorg? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Op dit moment kunnen wij alle designs waarvan de stof op voorraad is binnen 5 werkdagen uitleveren. Klik hier voor de huidige designs en aanwezige stoffen.

WIl je meer weten? Neem dan snel contact met ons op.

 

Direct je eigen unieke mondkapje ontwerpen?

Belangrijk om te weten

MaattabelJukbeen -> Jukbeen      Neus -> Kin         
XS (tot 4 jaar)+/- 15 cm+/- 10 cm
S (vanaf 4 jaar)+/-  17 cm+/- 12 cm
M (vrouw)+/- 23 cm+/- 15 cm
L (man)+/- 24 cm+/- 17 cm

 

- Wij controleren altijd uw order of prijsaanvraag
- Bij onduidelijkheden nemen wij (telefonisch) contact op
- Na akkoord offerte ontvangt u altijd een Digitale proefdruk
- Na verzending ontvangt u altijd een Track-&-Trace
- Standaard levertijd 5 werkdagen. Eerder nodig? Neem contact op

Ontwerp je eigen mondkapje

* Velden met een sterretje zijn verplicht