Close Menu
Snelle levering Snelle levering
Individueel maatwerk Individueel maatwerk
Veilig betalen Veilig betalen

Keuring

Voor diverse hulpmiddelen gelden landelijk vastgestelde normeringen en soms verplichtingen voor periodieke keuring. Hierbij geldt overigens niet de verplichting om de keuringen door de fabrikant te laten uitvoeren. Wenst u dit wel? Geen probleem, ook dit is mogelijk binnen ons full service concept.

Wij bieden diverse keuringsmethodieken aan. Per hulpmiddelensegment kan een bepaalde methodiek worden gekozen die het best bij uw wensen aansluit. Wij bieden oa de volgende pakketten aan:

  1. Keuring / onderhoud volgens de protocollen van de fabrikant (NEN 7506)
  2. Stigah keuring
  3. Eenvoudige inspectie en los onderhoud
  4. All in contract keuring en onderhoud

Bij de inventarisatie van uw hulpmiddelenpark brengen wij nauwkeurig in beeld welke eisen van toepassing zijn bij de betreffende hulpmiddelen. In het onderhouds- en keuringsschema zorgen wij dat deze hulpmiddelen in de vereiste frequentie worden gekeurd. Onze technische medewerkers zijn geschoold in het uitvoeren van deze keuringen en zij volgen hierbij de protocollen en checklist die hiervoor gelden. Om de kwaliteit van onze monteurs te waarborgen worden zij periodiek geschoold en hebben wij ook frequent overleg met alle fabrikanten. Ook zijn wij aangesloten bij Stigah en kunnen wij desgewenst volgens Stigah normeringen keuren.

De bevindingen worden in keuringsrapportages vastgelegd en de goedgekeurde hulpmiddelen worden voorzien van een keuringssticker, waarop de geldigheidsduur van de keuring is vastgelegd.

Op deze manier voldoet u als instelling aan verplichting om veiligheid te creëren voor uw personeel en bewoners.