Close Menu
Snelle levering Snelle levering
Individueel maatwerk Individueel maatwerk
Veilig betalen Veilig betalen

Binnenkort ook bij ons verkrijgbaar!

Incontinentiemateriaal bij ons afhalen

Samenwerking
FullMobility werkt samen met Mediq CombiCare voor het verkrijgen van absorberend continentiemateriaal. Hierdoor kan u als patient snel en goed geholpen worden.

Bestellen zoals u dat uitkomt!
U kunt gemakkelijk zelf uw bestelling plaatsen. U kunt dit telefonisch doen tijdens kantooruren op telefoonnummer 0800 - 2004 of via onze website www.mediqcombicare.nl. Ook is het mogelijk gebruik te maken van onze herhaalservice. Overleg met onze klantenservice wat voor u de beste manier is.

Vergoeding automatisch geregeld
Mediq CombiCare werkt nauw samen met de verschillende zorgverzekeraars. De verrekening vindt rechtstreeks plaats met uw zorgverzekeraar.


BESTEL PROCEDURE

Hoe meldt u zich aan?

  1. Bel 0800 - 2004
  2. Meld u aan!
    Geef aan bij de klantenservice dat dit uw eerste contact is. Vervolgens wordt er een intake afgenomen om tot de juiste materialkeuze te komen.
  3. Geregeld!
    Uw materialen worden bij FullMobility of bij u thuis afgeleverd op een moment dat het u uitkomt. Ook de afhandeling met de zorgverzekeraar wordt door Mediq CombiCare geregeld.
     

Heeft u zakelijk interesse in eenvoud en een full service concept? Ook dit kunnen wij voor u op maat inrichten. Vraag naar de mogelijkheden via sales@fullmobility.nl