Close Menu
Snelle levering Snelle levering
Individueel maatwerk Individueel maatwerk
Veilig betalen Veilig betalen

Nu ook incontinentiemateriaal bij ons verkrijgbaar! (direct afhalen in Bussum)

Incontinentiemateriaal bij ons afhalen

Samenwerking
FullMobility werkt samen met Mediq CombiCare voor het verkrijgen van absorberend continentiemateriaal. Hierdoor kan u als patient snel en goed geholpen worden.

Bestellen zoals u dat uitkomt!
U kunt gemakkelijk zelf uw bestelling plaatsen. U kunt dit telefonisch doen tijdens kantooruren op ons eigen telefoonnummer 035 760 1580. U kunt het ook nog via Mediq Combicare doen (Tel: 0800 2004) of via onze website www.mediqcombicare.nl. Ook is het mogelijk gebruik te maken van onze herhaalservice. Overleg met onze klantenservice wat voor u de beste manier is.

Vergoeding automatisch geregeld
Mediq CombiCare werkt nauw samen met de verschillende zorgverzekeraars. De verrekening vindt rechtstreeks plaats met uw zorgverzekeraar.


BESTEL PROCEDURE

Hoe meldt u zich aan?

  1. Bel 035 760 1580 en vraag naar onze incontinentie consulent Vicky Hulleman
  2. Meld u aan!
    Geef aan bij de klantenservice dat dit uw eerste contact is. Vervolgens wordt er een intake afgenomen om tot de juiste materialkeuze te komen.
  3. Geregeld!
    Uw materialen worden bij FullMobility of bij u thuis afgeleverd op een moment dat het u uitkomt. De afhandeling met de zorgverzekeraar wordt door Mediq CombiCare geregeld.

Heeft u zakelijk interesse in eenvoud en een full service concept? Ook dit kunnen wij voor u op maat inrichten. Vraag naar de mogelijkheden via sales@fullmobility.nl