Close Menu
Snelle levering Snelle levering
Individueel maatwerk Individueel maatwerk
Veilig betalen Veilig betalen

Nieuwe zakelijke portal live per 1-1-2019!

Nieuwe zakelijke portal live per 1-1-2019!

Met trots presenteren wij dat FullMobility per 01-01-2019 gaat werken met het geheel vernieuwde en unieke portaal, het oude portaal zoals u dat gewend bent zal dan niet meer in gebruik zijn.

De reden van overgang portal is om onze kwaliteit, levertijden en servicelevel nog beter te kunnen bewaken en u als klant nog beter te ont-zorgen waarmee wij willen aansluiten op de actuele wensen en behoeften van de huidige zorg.

Wat gaat er allemaal veranderen?

  1. Een nieuw domein (URL): https://fullmobility-portal.nl 
    Let wel, als u inlogt via uw bedrijfssoftware en wij een interface hebben met uw organisatie dan wordt u na 1 januari automatisch doorgelinkt naar de nieuwe site.
  2. Indien wij geen koppeling hebben met uw organisatie zoals in punt 1 vermeld, ontvangt u binnenkort al een mail van ons met daarin uw nieuwe inlog. U dient dit aanmeldproces eenmalig te doorlopen. Let op, deze mail kan in uw spambox terecht komen.

Voor u als klant kan het betekenen dat u vragen heeft betreffende de werkwijze en gebruik van de nieuwe portaal, de medewerkers van FullMobility zullen u bij vragen zo goed mogelijk begeleiden om uw vragen te beantwoorden.

Indien u wat langer moet wachten dan u van ons gewend bent, vragen wij uw begrip hiervoor.

Natuurlijk kunt u met al uw vragen ook terecht bij uw vaste contactpersoon van FullMobility.


Alvast bedankt namens FullMobility.


Afdeling klantenservice FullMobility
Uw Betrouwbare partner in hulpmiddelen