Close Menu
Snelle levering Snelle levering
Individueel maatwerk Individueel maatwerk
Veilig betalen Veilig betalen

One stop full shop concept

“Alles onder 1 dak, 1 aanspreekpunt voor alles op het gebied van mobiliteit”

De zorgmarkt is al complex genoeg dus hoe fijn is het als u niet meer hoeft na te denken en maar 1 telefoonnummer hoeft op te slaan en/ of maar 1 portal hoeft te gebruiken. Kortom, ontzorgen in optima forma!

Wij geloven dat kwaliteit voortkomt uit kennis en expertise. Door (lokale) samenwerking met onze partners bieden wij excellente dienstverlening zonder dat dit tot stijging van kosten leidt. Wij nemen de rol in van de “aannemer” en zorgen ervoor dat wij de juiste partners naar voren schuiven zonder dat u hier iets voor hoeft te doen. Denk hierbij aan de inzet van onze partners Qcare Medical op het gebied van decubitus en wondzorg, Summit op het gebied van Orthesen en diverse fabrikanten op het gebied van transfer en verpleegbedden. Zij zijn de specialist en hebben de juiste expertise om uw instelling op maat te adviseren. Dit alles onder aansturing van onze organisatie. Ook eventuele aanschaf en onderhoud zal altijd via ons lopen waardoor jullie facturatieproces overzichtelijk blijft en altijd via ons zal gaan. Kortom, een daling van uw administratieve handelingen!

Dit one stop full shop concept ontzorgt u dan ook op het gebied van

  1. Beheer en onderhoud
  2. Keuringen
  3. Persoonsgebonden hulpmiddelen WLZ
  4. Outillage (inkoop) en productadvies
  5. GRZ (revalidatie)
  6. Reiniging
  7. Management rapportages / dashboards / KPI’s

Maar ook voor de bewoners in de wijk. Wij hebben nl ook een eigen uitleenservice en een eigen showroom. Door samen met de medewerkers van jullie wijkteams op te trekken krijgen ook deze mensen de hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

Snel onze brochure bekijken? Klik dan hier

Heeft u wellicht suggesties om dit concept nog verder met elkaar te optimaliseren? Of wilt u graag met ons in gesprek over een mogelijke vorm van samenwerking? Neem dan s.v.p. contact op met Bas Veerman (afdeling Business Development)