Close Menu
Snelle levering Snelle levering
Individueel maatwerk Individueel maatwerk
Veilig betalen Veilig betalen

Behoefte aan kostenreductie?

“Doen waar je goed in bent”

Termen als ketenzorg worden steeds vaker gebruikt. FullMobility wil graag onderdeel uitmaken van deze keten door als verlengstuk op te treden van uw organisatie. Kwaliteit van dienstverlening is alleen onderscheidend door kennis en kunde op de juiste manier in te zetten. Op die manier kan uw organisatie zich volledig focussen op het verlenen van de beste zorg. Wij zorgen voor een inventarisatie en optimale inzet van het  gehele hulpmiddelenpark van uw organisatie. Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar alle hulpmiddelen maar bent u wel in 1 klap volledig in control omdat u 24/7 inzage heeft via onze online portal.

Doordat alles nu inzichtelijk is gemaakt kan veel beter gestuurd worden op een algemene kostenreductie. Hoe? Door efficient om te gaan met “stilstaande” hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan ons externe hulpmiddelendepot waardoor er minder opslagruimte op uw locaties nodig is. Daarnaast maken we optimaal gebruik van de herinzet en reconditionering van jullie hulpmiddelen hetgeen leidt tot minder hoge aanschafkosten. Vergeet tot slot niet ons huuraanbod indien een hulpmiddel slechts tijdelijk nodig is. Dit voorkomt ook dat een hulpmiddel direct hoeft te worden aangeschaft.

Kostenreductie begint met control. Control over uw hulpmiddelenpark. Dit betekent, weten welke hulpmiddelen waar staan, wat de jaarlijkse kosten zijn voor beheer, onderhoud en te verwachten vervangingskosten. Dergelijke control is vaak niet geautomatiseerd (IT) is onze ervaring. En hoe verhoudt zich dit bijvoorbeeld tot uw (onderhouds- en investerings)begroting? Last but not lease, er moet vervolgens uiteraard efficient (d.w.z. in de juiste prijs kwaliteit verhouding) worden ingekocht. Transparantie van de markt is hierbij key!

Kortom, wat is de beste deal voor u? Benchmarking is hierbij een must. U hoeft dat niet te doen. Dat hebben wij voor u gedaan!

Dit doen wij aan de hand van onze gratis "Hulpmiddelen scan".  Onze ervaring is dat een totale besparing van 20% op het gehele hulpmiddelenpark (aanschaf, onderhoud, keuren, huren) mogelijk is binnen 2 jaar.


Wij hebben de exptertise en de juiste mensen om samen met u in control te komen en daarna te blijven!

We gaan graag samen met u kijken waar de totale besparing op uw hulpmiddelenpark mogelijk is. Wilt u hier eens vrijblijvend met ons over van gedachten wisselen? Neem dan snel contact met ons op want hoe eerder uw besparing inzichtelijk is, hoe sneller de kostenreductie daadwerkelijk kan aanvangen.