Close Menu
Snelle levering Snelle levering
Individueel maatwerk Individueel maatwerk
Veilig betalen Veilig betalen

Wie zijn wij

“Je gaat het pas zien als je het door hebt” - Johan Cruijff

FullMobility is een landelijk opererende objectieve zorg gerelateerde organisatie met landelijke dekking en de expert op gebied van volledige ontzorging.

Met onze full concept formule ondersteund door ons unieke Digitale platform wat de basis vormt, kunnen wij net een aantal stappen verder gaan dan andere aanbieders en als verlengstuk van uw zorgketen optreden om u als particulier, zorgverlener en- of organisatie geheel te ontzorgen en te ondersteunen om u als organisatie geheel in control te brengen / houden.

Kernwoorden die wij gebruiken zijn kwaliteit, full service, beheer tools met management informatie, depot, track en trace eveneens snelle levertijden en response tijden. Dit zijn aspecten waar FullMobility voor staat, geen mooie woorden, maar een gedegen en gestructureerd onderdeel van onze werkmethode en organisatie.

Sinds 1-1-2019 zijn wij ook aktief in de WMO als hulpmiddelenleverancier. Samen met de gemeente en lokale partijen hebben we een prachtig initiatief ontwikkeld waar alles draait om de gebruiker. Kwaliteit en snelheid en een schakelfunctie voor de lokale ondernemer staan hierbij centraal. Voor de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel werken wij bijvoorbeeld samen met Luijendijk Fietsen, Vervoersbedrijf Juijn en Chris van Uitert Tweewielers. Een prachtig concept waar wij heel trots op zijn!

Onze geschiedenis

“Als je vernieuwend bezig bent, maak je soms fouten. Het beste is ze snel toe te geven en vervolgens je overige innovaties verder te verbeteren” - Steve Jobs

FullMobility is opgericht in 2012 te Bussum. Vanuit vraag en aanbod en marktbehoefte is FullMobility gestart met de ontwikkeling en het aanbieden van het unieke Full concept. Nog steeds zijn wij dagelijks bezig om ons concept te verbeteren. Hierbij speelt de mening van onze klanten een belangrijke rol. U kunt ons vergelijken met de huidige Bol.com, maar dan voor de zorg ondersteund met aanvullende diensten. Voor u betekent dit 1 aanspreekpunt  ( factuurloket ) op gebied van service, onderhoud, beheer, depot, advies en uitleen.

FullMobility werkt met een uniek digitaal platform ( portal ) om gezamenlijk met u als klant de kosten te managen met doel reductie en optimalisatie van het service level en werkomgeving voor uw medewerkers. Hiervoor is overzicht en beheer nodig en met onze portal bent u direct en altijd in control.

Door de combinatie van 1 aanspreekpunt i.c.m. onze portal zijn de lijnen kort en kan er snel geschakeld worden. Met name onze zakelijke klanten zoals zorginstellingen, ziekenhuizen, thuiszorginstellingen hebben ons laten inzien dat de zorg hier nu om vraagt. Geen lange wachttijden, maar snel schakelen. Door goed met de zorgprofessionals samen te werken ontstaat een gevoel van saamhorigheid met als doel om die gezamenlijke klant zo goed en zo snel mogelijk te kunnen ondersteunen.

Hierdoor kunt u als zorginstelling doen waar u goed in bent het namelijk het  bieden van optimale zorg aan cliënten, en u te laten ontzorgen door FullMobility hetgeen waar wij expert in zijn.

Wij zijn lid van