Close Menu
Snelle levering Snelle levering
Individueel maatwerk Individueel maatwerk
Veilig betalen Veilig betalen

Over ons

Ons bedrijf

Het is waar dat FullMobility uw betrouwbare partner is in hulpmiddelen. Dit is in essentie wat wij u bieden. Maar het is lang niet het hele verhaal.

FullMobility rolstoel met duwondersteuning op maat

Onze geschiedenis

Sinds 2012 ontwikkelen wij een totaal concept waarbij u als klant centraal staat. We zijn begonnen in een klein pand waarin we een showroom hadden, een werkplaats, opslag en kantoor. Deze locatie stond aan de basis van onze groei. In maart 2016 zijn wij verhuisd naar onze huidige locatie in Bussum. Wederom hebben we onze gehele dienstverlening ondergebracht op 1 locatie. Hierdoor hebben wij korte lijnen en kan er snel geschakeld worden. Met name onze zakelijke klanten zoals zorginstellingen, ziekenhuizen, thuiszorginstellingen hebben ons laten inzien dat de zorg anno 2016 hierom vraagt. Geen lange wachttijden, maar snel schakelen. Door goed met de zorgprofessionals samen te werken ontstaat een gevoel van saamhorigheid met als doel om die gezamenlijke klant zo goed en zo snel mogelijk te kunnen helpen.

Met een showroom van maar liefst 350m2 is eigenlijk alles op het gebied van mobiliteit te zien en te proberen. Staat het hulpmiddel dat u zoekt er niet bij? dan proberen wij het alsnog voor u te regelen.

Doen waar je goed in bent 

Wij geloven in het motto: doen waar je goed in bent en samenwerken met experts. De zorg kent veel expertise gebieden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan transferproblematiek, Anti-decubitus en wondzorg. Dit vergt een specifieke kennis en daarom werken wij nauw samen met partners die dit tot hun expertise hebben gemaakt. Hierdoor krijgt u het beste advies.

Onze mensen

Wij geloven in jong talent aangevuld met kennis en ervaring uit de markt. Deze mix zorgt ervoor dat iedereen elkaar scherpt houdt en regelmatig aanvult qua kennis. Ook het samenwerken tussen de verschillende bedrijfsonderdelen zorgt voor meer algemene kennis. Onze front office medewerkers gaan dan ook periodiek mee met onze chauffeurs of kijken mee met onze monteurs in de werkplaats.

Innovation?! ... Yes we care...

Wij hebben een eigen Uitleen App op de markt gebracht. Deze app wordt dagelijks gebruikt door ziekenhuizen, thuiszorginstellingen, artsen en therapeuten die regelmatig uitleen hulpmiddelen moeten aanvragen voor hun patienten. Daarnaast hebben wij een eigen intramurale online portal ontwikkeld waarmee zorginstellingen real time de status van hun aanvragen, hun bestellingen en hun reparatiemeldingen kunnen inzien. Deze portal biedt ook financiele informatie waardoor ook veel zorginkopers en management afdelingen veel werken met onze portal.