Close Menu
Snelle levering Snelle levering
Individueel maatwerk Individueel maatwerk
Veilig betalen Veilig betalen

Persoonsgebonden hulpmiddelen

Passing en selectie

In overleg met de ergotherapeut of fysiotherapeut van de instelling adviseert onze technisch adviseur over de inzet van de juiste rolstoel en de benodigde individuele aanpassingen. Snelheid van leveren en het uitvoeren van reparaties is ons uitgangspunt.

Levering

Wij leveren de rolstoel zoals tijdens de passing met de ergotherapeut of fysiotherapeut is besproken. Met de ergotherapeut zorgen wij voor de benodigde mondelinge en schriftelijke instructies voor het gebruik en onderhoud van de rolstoel.

Aanpassing

Onze technisch adviseur zal voor een aanpassing in eerste instantie een standaard oplossing adviseren. Wanneer deze niet toereikend is, realiseren wij in overleg met de ergotherapeut een individuele maatwerk aanpassing in onze gespecialiseerde werkplaats. Denk hierbij ook aan complete lig- en of zitorthesen. Zoals aangegeven schakelen we hier altijd onze partner Summit voor in aangezien zij al meer dan 25 jaar gespecialiseerd zijn op het gebied van zitten en positioneren.

Onderhoud & reparatie

Reparaties en het onderhoud van de rolstoelen worden gelijk op locatie danwel in onze eigen werkplaats uitgevoerd. Om de snelheid te waarborgen zullen wij onze reparaties zoveel mogelijk op locatie uitvoeren. Mocht dit niet lukken dan brengen wij dit naar onze werkplaats die altijd in de nabije omgeving is gelegen.