Close Menu
Snelle levering Snelle levering
Individueel maatwerk Individueel maatwerk
Veilig betalen Veilig betalen

Reiniging

Professionele reiniging van uw hulpmiddelenpark

 

Waarom is reinigen zo belangrijk?

Vuil zet zich vast, trekt nog meer vuil aan, en vormt uiteindelijk allerlei micro organismen. Dit kan vervolgens leiden tot ziektes en zelfs permanente gezondheidsschade voor de gebruikers van zorghulpmiddelen. Vaak is er bij zorginstellingen en ziekenhuizen weinig tijd om hulpmiddelen grondig te reinigen. Dit is dan ook de reden dat FullMobility dit belangrijke proces voor u over kan nemen.

Bij het reinigen, desinfecteren van hulpmiddelen gebruiken wij onder andere stoom. Hierbij doet de temperatuur haar werk en doodt de bacterien. Naast het doden van deze bacterien worden ook geuren (urinegeur, geur van voedselresten en uitwerpselen) geneutraliseerd.

Bij FullMobility werken professionele schoonmaakwerkers die precies weten hoe elk hulpmiddel gereinigd en/ of gedesinfecteerd moeten worden.

Na het reinigen wordt elk hulpmiddel technisch gecontroleerd door onze werkplaatsmedewerkers. Op die manier waarborgen wij de technische staat van elk hulpmiddel.

Reiniging op locatie

Op verzoek reinigen wij ook op locatie. Dit geldt met name voor rolstoelen. Wij zorgen er altijd voor dat de gebruikers hier zo min mogelijk hinder van ondervinden. Vaak doen wij dit in de vroege ochtend zodat de rolstoelen weer helemaal schoon zijn als de gebruiker wakker wordt.

De voordelen 

  • Constante kwaliteit van de reiniging
  • Minder fysieke belasting voor het personeel van uw organisatie
  • Reiniging op een tijdstip dat u wilt
  • Geen verstoring van de dagelijkse werkzaamheden
  • Frisse en schone uitstraling van alle hulpmiddelen
  • Betere hygiene