Close Menu
Snelle levering Snelle levering
Individueel maatwerk Individueel maatwerk
Veilig betalen Veilig betalen

Service aan huis

Full Service aan huis
FullMobility wandbeugels muur, toilet en badkamer

Bent u van plan om een hulpmiddel aan te schaffen maar kunt u niet makkelijk naar onze showroom komen? Of wilt u gebruik maken van onze montage service? Alles is mogelijk. 

Onze adviseurs komen graag naar u toe om bijvoorbeeld een scootmobiel, een rolstoel of een loophulpmiddel te demonstreren en te kijken of het hulpmiddel ook in uw huiselijke omgeving gebruikt kan worden.

Betreft het een hulpmiddel dat gemonteerd moet worden en u wilt graag alles in 1 hand houden dan komt een van onze monteurs gewoon bij u langs om te kijken of de betreffende voorziening goed gemonteerd kan worden. In verband met drukte kan het ook zijn dat wij een van onze samenwerkingspartners inschakelen. Dit zullen wij u altijd van te voren mededelen.

Wat kunnen wij allemaal voor u installeren / monteren?

  • Wandbeugels

  • WC beugels

  • Drempelhulpen

  • Opklapbare douchezitjes

  • Hooglaagbedden


Alles in 1 hand

Wij regelen het via onze thuis service. Onze monteurs hebben ruim 20 jaar ervaring in het adviseren en monteren van (mobiliteits)hulpmiddelen. Voor u als klant is het wel zo prettig om 1 aanspreekpunt te hebben. Onze monteur komt vooraf bij u thuis de situatie opnemen. Daarna zal er een aangenomen bedrag worden geoffreerd voor de uit te voeren werkzaamheden. Geen verrassingen achteraf dus.

Gelijk een afspraak maken?

Geen probleem. Mail ons en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.