Close Menu
Snelle levering Snelle levering
Individueel maatwerk Individueel maatwerk
Veilig betalen Veilig betalen

Trapliften

Een betaalbare traplift voor iedere trap! Binnen 48 uur geleverd als het moet!

Wilt u graag zelfstandig blijven wonen maar wordt het traplopen steeds moeilijker? Dan biedt een traplift de oplossing voor u. Met een traplift blijven alle verdiepingen van uw huis gemakkelijk begaanbaar.

Een traplift voor uw trap hoeft niet duur te zijn. Smienk trapliften en FullMobility zijn een mooie samenwerking aan gegaan met als doel het leveren van gebruikte trapliften van alle merken door heel Nederland. Met een gebruikte traplift bespaart u al snel 50% op de aanschaf van uw traplift in vergelijking met een nieuwe traplift. Voordat uw traplift bij u geplaatst wordt, is deze eerst vakkundig getest en gereviseerd. Uiteraard verlenen wij ook service en onderhoud aan uw traplift. Daarbij leveren wij op al onze trapliften 5 jaar garantie. 

Een gebruikte traplift is zowel mogelijk op een rechte trap als op een trap met bochten. Er is al een traplift leverbaar vanaf €1.690 inclusief montage.

Wilt u het gewoon eens proberen kom dan langs in onze showroom in Bussum want daar hebben wij een demo lift voor u klaar staan.

Wat moet u zoal weten over een gebruikte traplift?

We kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft over gebruikte trapliften. Is een gebruikte lift bijvoorbeeld wel veilig? Krijg ik service of onderhoud bij mijn tweedehands traplift?

Onze kernwaarden zijn:

  1. Prijs: onze gebrukte trapliften zijn veel voordeliger dan een nieuwe, al vanaf € 1.690,- inclusief montage!
  2. Veiligheid: alle trapliften worden volledig getest en nagelopen, en aangepast aan uw situatie.
  3. Kwaliteit: onze trapliften zijn niet ouder dan 10 jaar, en krijgen zonodig nieuwe onderdelen zodat ze er als nieuw uitzien.
  4. Service: 5 jaar garantie en 24/7 service


Traplift informatie & advies

Ziet u steeds meer op tegen traplopen in uw huis? Of bent u bang dat u valt? Wilt u wel graag zelfstandig thuis blijven wonen? Dan is een traplift de ideale oplossing voor u. Met een traplift bijft ook uw bovenverdieping bereikbaar en bent u niet afhankelijk van hulp van anderen. 

Heeft u interesse in nadere informatie?

Neem gelijk contact met ons op en informeer naar onze scherpe prijzen. 

  • Bespaar tot wel 50%
  • Gegarandeerd de laagste prijs!
  • Alleen topmerken
  • 5 jaar garantie icm jaarlijks onderhoudWilt u snel een offerte voor een traplift?

* Velden met een sterretje zijn verplicht